Ofte kan det at lave et succesfuldt print, være afhængigt af det rigtige tilbehør.

Vi har alle prøvet at et print løsner sig enten helt, eller delvist fra printbeddet. Heldigvis findes der masser af ting du kan gøre for at undgå det.

Det er meget udbredt at bruge blåt malertape, kapton tape, hårlak eller en helt almindelig limstift. Alt dette hjælper i større eller mindre grad, men gennem årene har vi fundet et par produkter som en gang for alle løser problemet med ting der ikke sidder fast.

  • Sørg for din strømforsyning (PSU) er kraftig nok
  • Sørg for at dit bed er helt i level i forhold til dysen
  • Sørg for at have den rigtige afstand mellem bed og dyse

Mange undrer sig over at printeren ikke klarer helt almindelige opgaver godt, ofte skyldes det simpelthen at din PSU ikke er kraftig nok, der skal være power nok til at holde et bed varmt, og samtidig forsyne heateren på din hotend samt alle stepper motorerne.

Når alt det er på plads skal man sørge for at printfladen er af et materiale der binder plasten ved opvarmning, til det har vi fundet fiberplader, der kan ses under vores tilbehør side. Som en ekstra sikkerhed kan man bruge Magigoo, der nærmest kan betragtes som flydende guld når man printer. Dette produkt er fantastisk til de fleste overflader, især glas og andre glatte plader.